Marko Kuuskorpi ei kiistänyt työskennelleensä yhtä aikaa kouluhankkeissa

0

Kaarina-lehdessä 26.10.2022 on kaksi virhettä Marko Kuuskorven oikeuskäsittelyä käsitelleessä artikkelissa.

Artikkelin mukaan Kuuskorpi kiisti työskennelleensä ajallisesti samaan aikaan NCC Suomi Oy:lle ja Kaarinan kaupungille. Todellisuudessa hän ei kiistänyt tätä vaan toi oikeudessa esiin sen, että hän ei työskennellyt Kaarinalle enää Kaarinan hankkeen kilpailutus- ja päätöksentekovaiheen alkaessa.

Artikkelin mukaan Kuuskorpi kertoi ilmoittaneensa esteellisyydestä rakennuttajayhtiöitä edustaneelle projektijohtajalle. Todellisuudessa kyseinen projektijohtaja oli Kaarinan kaupungin palkkaama hankintakonsultti. Oikeuden mukaan ei ollut riittävää, että Kuuskorpi oli puhunut esteellisyydestä tälle, vaan Kuuskorven olisi pitänyt puhua omalle esimiehelleen.