MLL Piikkiölle ja Puntarille vuokratukea loppuvuodeksi

0
Kansalaistoiminnan keskus Puntari on onnistunut kerämään rahaa vuokrakuluja varten. Kaupungin myöntämä vuokratuki takaa, että toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa koko loppuvuoden. Arkistokuva kesäkuulta.

MLL Piikkiö ja Kaarinan kansalaistoiminnan keskus Puntari saavat kokoontua nykyisissä tiloissaan vuoden loppuun saakka. Kaarinan kaupunginhallitus myönsi yhdistyksille vuokratukea tiloihin loppuvuodelle.

MLL Piikkiö järjestää toimintaa kaupungin omistamassa Nuppulan kiinteistössä. Tilojen sisäiset vuokrakustannukset ovat marras–joulukuun osalta reilut 4 000 euroa. Tiloille ei ole tällä hetkellä muuta käyttöä.

Kansalaistoiminnan keskus Puntarin osalta vuokratuen määrä on vielä avoinna, sillä yhdistys on onnistunut keräämään itse rahaa ja hankkimaan sponsoreita. Vuokratukea tarvitaan loppuvuodelle maksimissaan tuhat euroa.

Kaarinassa on valmisteltu uusia yhdistysyhteistyön periaatteita. Uutena tukimuotona ollaan ensi vuonna ottamassa käyttöön tila-avustusta, jota yhdistykset ja seurat voivat hakea tilojen vuokriin.

Nuppulan osalta harkitaan, että tila olisi jatkossa kaikkien kaarinalaisten yhdistysten käytössä oleva maksuton tila, jonne perustetaan oma varauskalenteri.