Näin valmistuu kaarinalaisten suosikkipizza – Vuoden Kotipizza-yrittäjät ovat Kaarinasta

0
Valmis pizza on Daniel Kadeniuksesta ilo ojentaa asiakkaalle. ​

Tullessa ja mennessä tervehditään hymyissä suin. Se on Kaarinan Kotipizzan yrittäjästä Ibrahim Mizaista yksinkertainen mutta tärkeä tapa lisätä asiakastyytyväisyyttä.

Yrittäjien työnjako on selkeä, jotta yritys pyörii jouhevasti. Mizai hoitaa talousasioita, Javad Miezaeen rekrytointia ja Mahmoud Ahmadi ravintolan ylläpitoa.

Palkinto 300 ravintolan joukosta

Kotipizza-ketju palkitsi Vuoden Kotipizza-yrittäjät 2021 Suomen Franchising-yhdistyksen järjestämässä Franny Awards -tilaisuudessa.

Tilaisuus pidettiin Helsingissä. Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa franchising-yritykset palkitsevat ketjuyrittäjiään. Vuoden 2021 Kotipizza-yrittäjät ovat Kaarinan Kotipizzan Mizai sekä Miezaeen.

– Olen ylpeä yrityksestämme sekä tuloksistamme, kertoo Mizai. Hänen mielestään saavutuksen edellytys on ollut kova työ, jota on tehty alusta alkaen sydämellä.

Pelkkä työn suorittaminen ei ole riittänyt yrittäjille, vaan he ovat olleet kädet taikinassa mukana Kaarinan Kotipizzan pyörittämisessä.

Panostus raaka-aineisiin ja asiakaspalveluun

Kotipizzassa käytetään tuoreita ja pääosin kotimaisia raaka-aineita. Mizain mukaan laadukkaiden ainesten lisäksi laadukas asiakaspalvelu on toiminnassa tärkeää.

Kotipizzassa 8 vuotta työskennellyt Juulia Kara kertoo, että nopeus kehittyy pikku hiljaa, kun oppii pizzojen teon.

Työn oppiminen oli työlästä, mutta hyvä perehdytys auttoi alussa. Nyt pizzat muistaa jo ulkoa ja tekeminen on tehokasta, Kara kertoo.

– Pääsee kokkaamaan ja kuljettamaan pizzoja sekä asiakaspalvelemaan, hän sanoo. Karan mielestä Kotipizzalla työssä on parasta työnkuvan monipuolisuus.

Näin valmistetaan kaarinalaisten suosikki

Kotipizzan ravintolapäällikkö Daniel Kadenius näyttää, mitenvalmistetaan kaarinalaisten suosikkipizzaa eli Special Opera.

Mikä Kotipizza?

  • Suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju
  • Myynti tilikaudella 2020 oli 151,4 miljoonaa euroa
  • Kotipizza-ravintolat ovat franchising-periaatteella toimivia, itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita
  • Kotipizza-ketjua hallinnoi Kotipizza Oy, joka kuuluu Kotipizza Groupiin
  • Konserniin kuuluvia yhtiöitä ovat myös artesaaniburgereita valmistava The Social Burger Joint Oy ja hankinta- ja logistiikkaorganisaatio Helsinki Foodstock Oy