Pahimus: Tanssii kaarinalaisen kanssa

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Televisiossa nähtiin sunnuntaina uutuussarja nimeltään Tanssii kaarinalaisen kanssa (s. 18). Illan tähtivieras oli kaupunginjohtaja Harri Virta, joka sai muut kunnanjohtajat vihertämään kateudesta.

Pahimuksen tietojen mukaan maistraatti on ollut alkuviikolla pahasti ruuhkautunut, sillä noin miljoona suomalaista tanssin ystävää ilmoitti muuttavansa Kaarinaan. Valkeavuoren koulun rakentamista joudutaan lykkäämään vielä muutamalla vuodella, sillä ensi vuodelle varatut investointirahat käytetään Littoisten tanssilavan laajentamiseen. Kaarinalaiset ovat kiiruhtaneet oikaisemaan, ettei Kaarina oikeasti ole niin hyvä paikka tanssia peläten, että muualta tulevat vievät heidän omakotitonttinsa ja päivähoitopaikkansa.

Pahimus toivoo, että Kaarinan kaupunginjohtaja saa jatkossakin ruutuaikaa. Loppuvuoden aikana nähtäneen ensiesitykset ohjelmista Ensitreffit Kaarinassa, Kaarinalaiselle morsian, Koko Kaarina leipoo, Kaarinan kaunein koti, Au pairit Kaarinassa ja Kaarinan surkein kuski.