Paraistenväylästä esittelytilaisuus ensi tiistaina

0
Paraistenväylästä on tulossa uusi pääväylä saaristoon. Se ylittää Kuusistonsalmen Auvaisbergissa, lähellä Auvaisbergin kartanoa. Arkistokuva.

Varsinais-Suomen Ely-keskus ja Sitowise Oy järjestävät ensi viikolla esittelytilaisuuden Paraistenväylästä eli Kurkelantien jatkeesta, jossa Auvaisbergiin rakennetaan uusi silta Kuusistonsalmen sillan yli.

Esittelytilaisuus on osa hankkeen tiesuunnitelman laadintaa. Tilaisuudessa esitellään uusimpia suunnitelmaluonnoksia ja meluntorjunnan ratkaisuja. Meluesteiden arkkitehtuurissa on tarkoitus hyödyntää saaristomaisemaa, ja niiden materiaalina on paikoin puuta ja läpinäkyviä ratkaisuja. Sillan meluesteet ovat läpinäkyviä.

Suunnitelmaluonnoksiin voi käydä tutustumassa ennakkoon hankkeen karttapalautejärjestelmässä (https://mt180kaarina.sitowise.com). Karttaan voi myös jättää suunnitelmasta kommentteja.

Esittelytilaisuus Kaarina-salissa 25.10. kello 18.