Tyrskähdetty: Nykyinen Kaarinan tori on toimiva ja lapsi hoitoon leikkipuistojen epäsäännöllisyyden vuoksi

0

Torilla käydessäni jäin ihmettelemään, mitä järkeä on tehdä torista parkkipaikka. Sen ympärillä on liikkeitä, jotka jäävät pimentoon. Nykyinen tori on kaunis ja toimiva.

Suunnittelukukkanen

Jatkuva epävarmuus leikkipuistojen aukiolossa tulee pian näkymään lisääntyvinä päiväkotipaikkahakemuksina. Kotona lapsia hoitaville leikkipuisto suo mahdollisuuden asioiden hoitoon ja jopa osittaiseen työntekoon. Tällä nykyisellä toimimattomuudella leikkipuistotoiminta näivettyy niidenkin lasten siirtyessä kokopäivähoitoon, joilla välttämättä siihen ei olisi tarvetta.

Harmistunut

NO HALOO, nyt pomppas kovaa ja korkealle. Kaarinan Vuokratalojen vuokriin 40 euron korotus. Ei perustu todellisuuteen. Meni puurot ja vellit sekaisin.

MINÄ

Kaarinan terveyskeskuksessa saa odottaa ajanvaraukseen yli tunti, vaikka edellä oli vaan muutama ihminen. Miksei aikaa voi varata ilmoittautumisessa vaan siinä, missä on sairaanhoitajan neuvontaa? Paastonneena huono olo.

Kyllästynyt

Ruoka on kallistunut, media ja ystävät kertovat. Tosiasia varmasti. Elän yksin. Eläkkeen tullessa siirrän siitä 200 euroa ruokaan. Viisikymppiä viikossa on riittänyt koko leskeyteni ajan, 15 vuotta. Ihan saman 50 euroa viikossa käytän nykyisinkin. Tämä sisältää myös pesu- ja hygieniatuotteet.

Vapaus valita