Tyrskähdetty: Terveyskeskukseen ei saa aikoja ja miksi Rungon koulun parkkipaikka jätettiin kuopille

0

Mihin käytetään Kaarinan veromarkat? Ei ainakaan terveydenhuoltoon, kun ei edes lääkäriaikaa saa. Sanotaan vain, että ei ole lääkäreitä eikä mitään aikoja! Ei edes pakollista diabetes-kontrollia vuosittain. Nyt kun tulee uusia sairauksia, kuka hoitaa?

Se oli vain syöpää

Miksi keskusliikuntapuisto menee kiinni viikonlopuiksi lokakuusta alkaen? Ei kai vaan säästöjen takia (sähkö). Ei kaupunki ole yritys jonka tarkoitus on tuottaa voittoa. Tilinpäätösten perusteella maallista mammonaa eli rahaa on ihan ylijäämäksi asti.

Viikonloppukuntoilija

Vastaus Viikonloppukuntoilijalle: Yleisurheilun ja jalkapallokausien päättymisen jälkeen keskusliikuntapuiston päärakennuksen käyttäjämäärät ovat niin pienet, että rakennus pidetään suljettuna lauantaisin ja sunnuntaisin siihen asti, että luistelu- ja hiihtokausi alkavat. Sama järjestely on ollut parina viime vuotena. Kuntoilla voi toki keskusliikuntapuistossa, vaikka päärakennus ei olekaan avoinna. Kannattaa kokeilla esimerkiksi ulkokuntolaitteita.

Kaarinan liikuntapäällikkö Tapio Svärd

Rungon koulun parkkipaikan kunto ihmetyttää. Siinä on kuoppia ja painaumia. Asfalttikoneita oli useaan otteeseen koulun alueella syyskesän aikana. Koska on parkkipaikan vuoro saada uusi pinta? Parkkipaikan käyttö on runsasta iltaisin pallokentän ja liikuntasalin vuoksi. Myös pallokentän aita kaipaisi kunnostusta.

Ohikulkija

Vastaus Ohikulkijalle: Rungon koulun liittymää ja jalkapallokenttää parannettiin tänä kesänä. Koulun pihatien ja opettajien pysäköintialueen parannustoimenpiteet on tarkoitus toteuttaa ensi vuonna. Niitä ei kannattanut tehdä ennen kuin kenttä on korjattu, jotta isot työmaakuljetukset eivät rikkoisi uusia rakenteita. Esimerkiksi ajoväylää on tarkoitus leventää, ja pihatielle tulee uusi korotettu suojatie. Lisäksi alueelle tulee uutta asvalttia, reunakiviä ja saarekkeita.

Kaarinan kaupungin liikennesuunnittelija Elise Tuomola

Nauroin vatsani kipeäksi, kun luin Kaarina-lehden Viihteellä & Vapaalla -liitteen jutusta perinteisestä fish and ships -ruuasta. Mietin kummalta maistui, puulta vai metallilta? Vai olivatko potut laivan muotoisia? Päivän paras!

Capt. Findus (ret.)