Tyrskähdetty: Valotaideteos on väärässä paikassa ja miksi Tom of Finlandia ei huomioida

0

Valotaideteos Hovirinnan venelaitureilla 3.10.–18.11. kello 6–9 ja kello 19–01. Muutaman satunnaisen lenkkeilijän iloksi? Eikö olisi löytynyt järkevämpää sijoituspaikkaa, jossa useampi kuntalainen olisi sen nähnyt?

Kenen keksintö

Kirkkojen sisälämpötila lasketaan +18 asteeseen. Se onkin erittäin sopiva nukkumislämpötila.

Kuorsaaja

Herää Kaarina! On se kumma, kun Touko Laaksonen ei kelpaa Kaarinaan, vaikka muualle kelpaa ja ovat ylpeitä hänestä. Ollaanko täällä niin takaperoisia, vai kaupunkiko sitä on? Nyt on viimeinen aika saada näkyvä muistomerkki hänelle!

Avaramielinen ikäihminen

Kaarinan viherpalveluiden toimistohenkilökuntaan ei saa millään yhteyttä, olen yrittänyt sähköpostilla ja puhelimella. Kumpaankaan ei vastata.

Vuokrapalstan kyntöaikataulu kiinnostaa

Vastaus Tyrskähtäjälle: Viljelypalstan infotaululta löytyvät ajankohtaiset tiedot. Syysmuokkauksesta tulee ilmoitus sekä taululle että kaupungin verkkosivuille pari viikkoa ennen kyntöä. Tavallisesti muokkaus on marraskuun lopussa, ja viljelykausi päättyy yleensä marraskuun toisella viikolla, tänä vuonna 13.11. Kysymyksiä toivomme ensisijaisesti kaupungin sähköisen palautepalvelun kautta tai sähköpostilla. Emme pysty vastaamaan puhelimeen kuin satunnaisesti.

Terho Marttila, viheraluepäällikkö