3 poimintaa: Kaarinassa on luento Edvard Munchista ja näyttely Lauri Vahterasta

0
Edvard Munchin Huuto.

KUVATAIDE Kuvataiteen ystäville on kiinnostavaa ohjelmaa lähipäivinä. Kaarina-talossa järjestetään luento Huuto -maalauksestaan tunnetusta norjalaistaiteilija Edvard Munchista. Luennoijana on taidehistorioitsija Eija Olsson. Torppalassa taas järjestetään 120-vuotismuistonäyttely Lauri Vahterasta, joka teki maalauksia myös Torppalassa. Luento Munchista Kaarina-talossa 17.11. klo 18. Lauri Vahteran näyttely Honkalankuja 4:ssä 20.11 klo 14–16 sekä 22.–27.11. klo 16–18.

VIITTOMAKIELI Viittomakielinen tanssiteatteri Giselle kertoo Kaarina-salissa tragikoomisen tarinan rakkaudesta ja petoksesta. Teoksessa esiintyy kaksi äidinkieleltään viittomakielistä näyttelijää ja yksi kuuleva, ja se sopii myös kuuleville katsojille. Rooleissa ovat Silva Belghiti, Stina Liman ja Silja Ruonala, ohjaus Katariina Gonzalez. Tanssiesitys 18.11. klo 18.30 Kaarina-salissa.

PIIKKIÖN ASEMAPUISTO Piikkiö-Seura järjestää teemaillan yli sata vuotta sitten perustetusta Piikkiön asemapuistosta. Johannes Sankari kertoo historiasta ja Pia Aarnio kaupungin puistoinventoinnista. Teemailta 20.11. klo 18 Pontelassa.