3 poimintaa kalenteriin: Runoviikko Kaarinassa ja vinkkejä parisuhteeseen

0
Arkistokuva Kirsi Kunnaksesta vuodelta 2005. Kaarinassa hänen runojaan esittävät Jorma Kakkonen, Oili Kouvo, Maaret Perälä, Eeva Purosalo, Lasse Vahtola, Pirjo Vahtola ja Tarja Westman-Linhala.

Kaarina-lehti poimii viikoittain kolme kivaa tapahtumavinkkiä Kaarinasta.

RUNOVIIKKO

Varsinais-Suomen runoviikosta nauttimiseksi ei tarvitse lähteä Turkuun. Osana viikkoa järjestetään runotapahtumia Kaarinassa. Aikuisten makuun sopii Runo-Kaarinan tämänvuotisen voittajan, Ilkka Erosen haastattelu Kaarina-Teatterissa. Kaarina-talossa taas Turun Lausuntakerho esittää lapsiperheille dramatisoituna Kirsi Kunnaksen runoja. Lisäksi Kaarina-talossa on Sibel Kantolan ja Minna Aallon Daydreams -runokirjaan pohjaava esitys. Runotapahtumat 7.11 klo 18 Kaarina-Teatterissa ja 10.11. klo 18 Kaarina-talossa.

JAZZ

Maailmanluokan jazz-pianisti, Grammy-palkittu Marian Petrescu esiintyy ensi viikolla Kaarinassa maksuttomassa konsertissa. Hänen kanssaan soittavat Musiikkiopisto Arkipelagin opettajat Henri Marjamäki, Janne Engblom ja Oskar Suksi. Esityksen luvataan olevan riemukasta ilotulitusta. Konsertti 8.11. klo 17.30 Kaarina-salissa.

PARISUHDE

Kaarinan seurakunnan parisuhdeluentosarja Ruuhkavuosia ja Rakkautta jatkuu Kaarinan kirkossa. Aiheena on kommunikaatio. Puhumassa ovat Anna ja Petteri Kotamäki, Parempi avioliitto ry:n kouluttamat vertaisohjaajat ja yrittäjät. Luento su 6.11. klo 16. Iltapalatarjoilu.