Joulupuuroa saatiin, mutta yöllä joku vohki Koriston Tallin joulukuusen valot

0
7-vuotias Vea Oranen sai otsapannan, jonka oli tehnyt Pirjo Degerholm (kuvassa taustalla). Vea oli käynyt jo aamulla katsomassa, mitä toivoisi Joulutallilta, ja palasi äidin kanssa paikalle myöhemmin. Degerholm on Kaarinan myyjäisistä tuttu näky, ja hän oli valmistanut useita hellyttäviä lastenvaatteita. Miesten sukkiakin oli ollut, mutta ne oli myyty jo muutamassa tunnissa. – Olin aiemmin pankissa töissä, ja tapasin ihmisiä jatkuvasti. Nyt ollaan miehen kanssa kahden 24/7 eikä mies juuri puhu. Täällä on ihana jutella ihmisten kanssa!

Yksi Kaarinan joulun tunnelmallisimmista tapahtumista, Kaarina-Seuran ja kaupungin järjestämä Joulutalli pidettiin viime viikonloppuna.

Joulutalli järjestettiin pitkästä aikaa normaalisti. Viime vuonna tarkistettiin koronapasseja eikä puuroa ollut, mutta nyt kaikki saivat tulla paikalle ja Rantakulman martat tarjoilivat tuttua riisipuuroa vatsat täyteen.

Puurolautasten menekin perusteella noin tuhatkunta ihmistä kävi Koriston Talleilla.

Kaarina-Seuran puheenjohtaja Mauri Lasonen kommentoi, että myyjäisissä on aina mukava vire, kun alaspäin olevia suupieliä ei näy missään.

– Tosin yöllä joku oli vohkinut valot yhdestä ulkona olleesta joulukuusesta. Siinä mielessä hyvä, että ei rikkonut tai vienyt mitään muuta. Ehkä joku oli sitten ne jouluvalot tarvinnut.

Valot oli viety vain yhdestä ulkona olleesta kolmesta kuusesta.