Lämpötilan laskeminen ei riittänyt kaupunginhallitukselle

0
Arkistokuva lämpömittarista.

Kaarina harkitsee tulevan talven energiansäästötoimiaan uudelleen. Kaupunginjohtaja Harri Virta käytti otto-oikeutta teknisen lautakunnan toissaviikolla käsittelemään pykälään.

Tekniselle lautakunnalle esiteltiin erilaisia energiansäästötoimia. Lautakunta päätti, että ainoana energiansäästötoimenpiteenä toteutetaan kaupungin kiinteistöjen sisälämpötilan laskeminen 1–2 asteella sekä osallistutaan valtionhallinnon Astetta alemmas -kampanjaan.

Kaarinan kaupungin eri palvelualueilla valmistellaan parhaillaan omia selvityksiä energiansäästöstä ja sähkökatkoihin varautumisesta. Kaupunginhallitus päätti, että energiansäästötoimenpiteitä käsitellään uudelleen sitten, kun palvelualueiden selvitykset ovat valmistuneet.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän