Mistä saa Kaarinan parasta palvelua? – Tänään alkaa äänestys

0
Kaarinan Kehityksen toimitusjohtaja Niina Sjöholm ja Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta onnittelivat kaksi vuotta sitten Fancyn yrittäjä Mia Fredrikssonia, joka sittemmin vei vielä kolmannen kerran tämän kisan voiton Kaarinassa.

Parasta asiakaspalveluyritystä etsitään Kaarinassa neljättä kertaa. Kilpailu käynnistyy ensi maanantaina 7.11. ja äänestysaika jatkuu 27.11 saakka.

Äänestyksen järjestelyt hoidetaan Ammattikorkeakoulu Novian oppilastyönä.

Kilpailussa saa äänestää mitä tahansa kaarinalaista yritystä. Kaarinan lisäksi Vuoden asiakaspalveluyritys -kilpailu järjestetään tuttuun tapaan myös Paraisilla ja Kemiönsaarella.

Kisan järjestelyistä vastaavat opiskelijat Oliver Eklöf, Rafael Palin , Tom Nylund ja Jonne Raitala kokevat asiakaspalvelun olevan nykyisin hyvällä tasolla. Toki poikkeuksiakin löytyy.

– Viimeksi törmäsin huonoon asiakaspalveluun ostaessani pesukonetta. Koin, ettei tarpeitani asiakkaana kuunneltu. Myyjä oli vähän liian innokas ja halusi myydä kalliimman koneen kuin oikeasti tarvitsin, Jonne Raitala mainitsee esimerkkinä.

– Hyvä asiakaspalvelu lähtee siitä, että huomataan asiakkaan tarpeet ja asiakas tuntee tulevansa kuulluksi, täydentää Oliver Eklöf.

Kaarinassa kisan voitto on mennyt kolme kertaa peräkkäin kauneusalan yritys Studio Fancylle. Tänä vuonna saadaan varmuudella uusi voittaja, sillä Studio Fancy ei toimi enää Kaarinassa.

Parasta asiakaspalveluyritystä voi äänestää Kaarinan Kehitys Oy:n verkkosivuilta löytyvän linkin kautta tai osoitteessa travelianovia.blankett.fi/form/14203. Äänestäjien kesken arvotaan sadan euron lahjakortti.