Piikkiön kotaryhmä hyväksyttiin vahinkopainalluksella – Valtuusto nuiji ensi vuoden budjetin

0
Päätös uuden kotaryhmän perustamisesta syntyi niukasti äänin 25-26.

Piikkiön päivähoitopaikkapulaan haetaan helpotusta perustamalla ensi vuonna uusi kotaryhmä lapsille. Kaupunginvaltuusto hyväksyi kotaryhmän perustamisen maanantaina talousarviokokouksessaan niukasti äänin 25-26. Kotaryhmän perustamista esitti SDP.

Erikoisen päätöksestä teki, että asia ratkesi väärällä painalluksella. Valtuutettu Jani Väkeväinen (Rehti) ei ilmeisesti ollut kotaryhmän perustamisen kannalla. Hän painoi väärää nappulaa, eikä ehtinyt korjata virhettään ennen päätöksen nuijimista.

Kodan rakentamiseen Piikkiön alueelle varattiin ensi vuoden talousarviossa 50 000 euroa. Lisäksi varattiin 40 000 euron määräraha määräaikaisen lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan palkkaamiseksi kotaryhmään.

Kaupunginvaltuusto äänesti yli viiden tunnin mittaiseksi venyneessä budjettikokouksessaan muun muassa Kaarina-lisän palauttamisesta, skeittipuistosta, Vuolahden saunarakennuksesta sekä Keskurin huoltorakennuksesta. Investointeja talousarviossa on noin 50 miljoonan euron edestä. Päätöksistä tarkemmin keskiviikon Kaarina-lehdessä.