Rattijuoppo veti Kaarinassa valotolpan nurin

0

Poliisin haaviin jäi viikonloppuna kaksi rattijuoppoa Kaarinasta.
Lauantaina iltapäiväkahden aikaan poliisille ilmoitettiin henkilöautosta, joka oli liikkeellä Kaarinassa ja kuljettaja vaikutti vahvasti päihtyneeltä. Poliisipartio löysi auton kuljettajan, hetken verran ajon jälkeen. Hän kuitenkin myönsi olleensa ratissa.
Kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin 1,43 promillea, ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Seuraavana yönä yökahden aikaan poliisille ilmoitettiin, että henkilöautolla oli törmätty valopylvääseen Kaarinassa. Tapahtumapaikalta poliisipartio löysi henkilöauton kuljettajineen. Valotolppaan osunut kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin 1,07 mg/l tuloksen. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.