Tässä ovat syksyn uudet ylioppilaat Kaarinasta ja Piikkiöstä

0
Kaarina-lehti toivottaa onnea kaikille lakin saaville.

Tänään varmistuivat tämän syksyn ylioppilaskokeiden pistemäärät ja samalla se, ketkä saavat valkolakin tänä syksynä. Tästä löytyvät nimet opiskelijoista, jotka valmistuvat Kaarinan lukiosta ja Suomen Kristillisestä Yhteiskoulusta Toivonlinnasta.
Kaarina-lehti toivottaa lakin saaville lämpimästi onnea!

Kaarinan lukio
Kiimamaa Niilo Gunnar, Korsimo Ville Matias Vihtori, Laakso Kiia Amanda, Rosenlund Artturi Elias

Kaarinan lukion aikuislinja
Al-Kinani Maria, Ardel Emily, Jokinen Saara Maria Vilhelmiina, Petrell Anni Sofia, Ruostela Oskari Lauri Tapani, Tulonen Petra Wilhelmiina, Vahokoski Renne Alexius. Lisäksi yksi ylioppilas, joka ei halua nimeään julkaistavan.

Suomen Kristillinen Yhteiskoulu Piikkiössä
Kero Aaro Timo Matias, Närhi Jenna Eveliina, Shelby Jesaja Allan