Tyrskähdetty: Likaiset lapset Vuolahdessa ja missä on sepeli

0

Täällä myös Kaarinan terveyskeskuksen hoitotarvikejakeluun kyllästynyt. Saattoiko terveyskeskuksen alamäki alkaa, kun 2–3 vuotta sitten saapui uusia johtajia? Kiitos kuitenkin muutamalle työntekijälle. Yritätte auttaa.

Aivan kyllästynyt

1960-luvulla Vuolahdessa oli leirikeskus mutta ei saunaa. Äitimme toimi tuolloin kunnan nuoriso(?)lautakunnassa, ja hän yhden leirin jälkeen suuttui, kun kaksi poikaa tuli aika likaisina leiriltä kotiin. Muistikuva on, että hän pisti vauhtia rattaisiin ja saatiin sauna Vuolahteen.

Raimo Vuorinen

Piispanlähteen koulun ongelmista voivat myös lasten vanhemmat katsoa peiliin. Kotikasvatus ja valvonta, missä lapsi on ja mitä tekemässä, kuuluu vanhemmille. Koulupäivinä tämä jää osittain myös opettajien huoleksi.

Kotikasvatus kunniaan

Luistinkenttä on taas tullut meille Kaarinaan. Ei näy sepeliä missään. Ei tarvitse meidän huonojalkaisten tänäkään talvena ulkoilla.

Kipakka

Hei sinä, joka veit asunto-osakeyhtiö Mustahaperon pihalta Kaarinan keskustasta jouluvaloja ja pattereita. Valvontakamerassa näkyy kuvasi. Palautatko jouluvalot takaisin samalle paikalle? Rauhaisaa joulun aikaa sinullekin.

Sirkka Hollmén Mustahaperosta