Tyrskähdetty: Miksi ei liputettu ruotsalaisuuden päivänä ja miksi katuvalot päällä Vyyryläisenmäessä

0

Undrar, varför Finlandsflagga inte fick glädja oss svenskspråkiga hela dagen i St Karins? Området som det gäller är Pyhän Katariinan tie. Det är onödigt att skylla på COVID, båten i kanalen eller kriget. Och samma på finska.
Kränkt
Sähkön säästäminen ja Kaarinan kaupunki: 1.11. oli toinen päivä viikon sisällä katuvalojen palaessa ympäri vuorokauden Vyyryläisenmäessä. Kaupungin esimerkki ei kannusta asukkaita energian säästämiseen.
Hanski
Ilokseni näin Elvi Hörkön, Rungon koulun keittäjän, haastattelun viime Kaarina-lehdessä. Minulla on ollut ilo saada syödä sinun valmistamia ruokia, jotka aina olivat maukkaita. Erityisesti olen jäänyt kaipaamaan tekemääsi kanaviillokkia. Hyvää jatkoa ja terveyttä!
Oppilas
Sattui kerran isossa kaupungissa. Lääkäri saneli potilaan tietoja nauhalle: ei syanoosia (mustelmia). Sihteeri kirjoitti potilaskertomukseen: ei syö muusia.
Potilas elää yhä