Tyrskähdetty: Suurten metsätyökoneiden käyttö keskustassa pitäisi kieltää ja miksi aina puhutaan lapsista

0

Jos eläisimme 2030-luvulla, Sorron metsässä olisi tapahtunut ympäristörikos ja suurten metsätyökoneiden käyttö olisi kaupunkien liepeillä jo lailla kielletty. Nyt elämme vielä pimeää keskiaikaa – valitettavasti.

Mustikkamummi

Aina ollaan lapsiperheiden puolella. Kuinka moni lapsi ja lapsenlapsi auttaa vanhempiaan? Kauniita kuvia on seinät täynnä, ja siihen se sitten jääkin. Viekää apua vanhuksille koteihin ja laitoksiin, eivät kaikki juokse lukuisissa kerhoissa aamutuimaan. Vanhuksille apua ja keräystä jouluksi.

Vanhukset ovat teidät ruokkineet ja kouluttaneet

Empon yhteislaiturista: Kaarinan kaupungin viranhaltijat vetoavat Avin päätökseen ja unohtavat sen, että Avi on tehnyt päätöksensä heidän antamien tietojen perusteella.

Urpo Rantanen Emposta

Milloin ihmisen hyvinvointi on ylittänyt järjen rajat? Silloin, kun kaikki oli paremmin ja lauantaimakkaraa sai halutessaan ostaa 3 siivua (raha riitti siihen). Sitä aiemmin oli vieläkin paremmin, makkaraa näki unissaan, jos sielläkään.

Valitusvirsi