MLL Kaarina valittiin vuoden yhdistykseksi Varsinais-Suomessa

0
Vuoden yhdistys, vapaaehtoinen ja teko palkittiin MLL Varsinais-Suomen piirin syyskokouksessa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri palkitsi vapaaehtoisia syyskokouksessaan. MLL Kaarinan paikallisyhdistys valittiin vuoden yhdistykseksi. Tiedotteessa perustellaan, että Kaarinan yhdistys on ollut aktiivinen ja satsannut erityisesti ukrainalaisten saamiseen mukaan toimintaan.

MLL:n Varsinais-Suomen piiriin kuuluu kaikkiaan noin 60 paikallisyhdistystä.

Piiri jakoi myös rahaa MLL:n paikallisyhdistysten tekemään työhön ukrainalaisten tueksi. Rahat kerättiin Marjo Sjöroosin Turun Taiteiden yönä järjestämässä hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä.

Tapahtumia ukrainalaisille järjestävät muun muassa Kaarinan, Sauvo-Karunan, Someron, Hirvensalon ja Varissuon paikallisyhdistykset. Ukrainalaisille on järjestetty tai ollaan järjestämässä esimerkiksi jouluaiheisia askartelupajoja ja -retkiä, Lapsen oikeuksien päivän juhla, shoppailumatka, sekä kauneusiltoja tytöille ja naisille.