Pahimus: Joululahjamoka

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Kun pomot muistavat työntekijöitä jouluna, kannattaa pitää kieli keskellä suuta tai vähintäänkin poskessa, jotta ei jouduta ongelmiin. Pahimuksen tiedossa on seuraavat tilanteet, joissa firman joululahja on aiheuttanut järkytyksen.

Pomo tiesi, että työntekijällä on jalkapulmia ja antoi tälle lahjakortin erikoisjalkinekauppaan. Työntekijällä meni joulu pilalle, kun oli saanut juuri ennen joulua työnantajalta kenkää.

Toinen pomo halusi helpottaa tietokonetyöläisten niskahartiaseudun jännityksiä sekä tukea lähimaatilaa. Toiset työntekijät sitten saivat jumppakepin, ja toisilla oli paketissa juurespussi. Firmassa riideltiin vielä kesällä siitä, miksi toisille oli annettu keppiä, kun toiset olivat saaneet porkkanaa.

Yksi johtaja kuuli, että paras lahja tulee sydämestä. Hiukan hän ihmetteli, mutta teki työtä käskettyä. Hän joutui tutkittavaksi, kun oli lahjoittanut työntekijöille verta, aorttaa ja keuhkovaltimoa.

Kovin hyvällä ei katsottu sitäkään, kun eräs pomo sössi joulun alla työntekijän projektin ja heitti toiselle kahvit rinnuksille. Moka on lahja, hän yritti puolustautua.