SM-kultaa Kaarinaan rytmisestä voimistelusta

0
Lumi Lähteenmäki aloitti rytmisen voimistelun 7-vuotiaana ja harjoittelee nykyään lajia yli 20 tuntia viikossa. Häntä ovat innostaneet erityisesti lajin haasteellisuus, esiintyminen ja onnistumiset. Kuvassa takana Lumi Mäkinen.

Kaarinaan saatiin kultaa ja hopeaa rytmisestä voimistelusta nuorten Suomen mestaruus -kisoista.

Mitali tuli Turun Pyrkivän nimissä, jonka joukkue Alita voitti nuorten sarjassa kultaa Espoossa järjestetyissä SM-kilpailuissa. Viisihenkisessä joukkueessa voimistelee 14-vuotias kaarinalainen Lumi Lähteenmäki.

– Olemme pystyneet harjoittelemaan yhdessä aika vähän, joten olemme tyytyväisiä kokonaisuuteen ja onnellisia ensimmäisestä sijasta! Vaikka aina on parannettavaa, on hienoa viedä mestaruus kotiin, joukkue kommentoi Suomen Voimisteluliiton tiedotteessa.

Alitan seuraava kisa on helmikuussa EM-karsintakilpailussa.

Joukkuekilpailun lisäksi Lumi Lähteenmäki ja Lumi Mäkinen saivat samoissa kisoissa nuorten duo/trio-kilpailusta SM-hopeaa.