Tyrskähdetty: Kiitos villasukista ja S-marketille hellästä avusta

0

Monet kiitokset rouvalle, joka lahjoitti minulle kutomansa villasukat Kaarinan Tokmannilla lauantaina aamupäivällä.

Onnellinen vihreiden villasukkien käyttäjä

Sähkövinkkejä. Ei kaupunki olisi millään saanut aikaiseksi hieman pidempää linkkiä kyselyyn? Sitä kun ei saa kopioitua lehden nettisivuilta ja paperilehdestä vielä vähemmän.

Vinkki

Rakentajantien ja Erotuomarinkadun risteysalueen suojatie on nyt hoidettu kaupungin taholta viimeisen päälle. Korotettu suojatie parantaa huomattavassa määrin jalka- sekä pyöräkulkijoiden turvallisuutta.

Näin se toimii, kiitos

Yle pilasi Linnan juhlat. Kerrankin kutsutut olivat kutsun ansainneet tehtävissään terveyden, turvallisuuden ja avustustoiminnan hyväksi. Heitä toimittajat eivät osanneet haastatella eivätkä etsiä takahuoneisiin omaan rauhaan piiloutuneita ministereitä. Toimittajien onneksi Atte Kilpisellä oli pinkki frakki ja Alma Pöystillä keltaiset housut, että toimittajilla oli jotain työn tapaista.

Toivottavasti kutsutuilla oli hyvä mieli, katsojilla ei

Sain rajun pahoinvointikohtauksen S-marketissa. En olisi sairaalan ruuhkissa hellempää osaavampaa apua saanut kuin kolmelta kassahenkilöltä. Yksi toi vettä, toinen haki trippimehun, kolmas jäi tarkkailemaan vointiani ja rauhoittelemaan. Ambulanssin soiton estelin itse. Sairastukaa S-marketissa, niin saatte parhaan avun henkilökunnalta, heillä on osaaminen hallussa ja kultaiset sydämet!

Kiitän ja halaan!