Tyrskähdetty: Miesten pukuhuoneessa on naissiivooja ja pyörätuolilla ei pääse Herraskartanonkadulle

0

Minkä takia Kaarinan uimahallin miesten pukuhuoneet ja suihkunlattian pesee nainen (vuosikaudet siis jo)? Olen varma, että jos tilanne olisi toisinpäin (mies olisi naisten suihkunlattiaa pesemässä), niin ei onnistuis, vaan oikeusjuttu tulisi tai vastaavaa.

Miesoletettu

Esteettömyys Herraskartanonkadulla: kadun reunoille asennettiin hiljattain kiveys, myös kohtiin, joista pääsee tonteille. Kyllä oli vaikeaa pyörätuolilla liikkuvan päästä postilaatikolta kadun varresta pihalle sen kiveyksen reunan yli. Kannattaisi saada suunnittelija kokeilemaan itse, miten hyvin käsivoimat riittävät pyörätuolin liikutteluun.

Yksi sivustaseurannut

Kaarinan keskustaan tulee hienot kuntoportaat. Olen liikuntarajoitteinen. Siksi vaadin tietenkin kaupungilta korvauksen, koska en voi käyttää niitä. Tai sitten pitää rakentaa viereen pyörätuolihissi, jotta minäkin pääsisin kallionlaelle ihailemaan maisemia.

Tasapuolinen jalkapuoli

Miksi Kaarinan terveyskeskuksen takaisinsoitto ei toimi? Jonotin maanantaina puhelimessa 20 minuuttia, eikä voinut valita edes takaisinsoittomahdollisuutta. Viimeksi, kun oli asiaa terveyskeskukseen, takaisinsoitto toimi vielä hyvin.

Pentti Virtanen

Muistakaamme Kaarinan omia kauppaliikkeitä ostoksillamme. Puhun esimerkiksi kulta- ja kelloliike Kaarinan Kulta-Ajan puolesta. Pärjää oikein hyvin Turun vastaavien liikkeiden rinnalla. Siis kotipaikka muistiin ja kotiostoksille!

Pertti Kuusisto