Tyrskähdetty: Risua ja ruusua Kaarinan terveyskeskukselle

0

Kyllä on uuden esteettömän kuntosalin kanssa sössitty oikein kunnolla. Valtuusto myöntänyt rahat, mutta ei ole saatu aikaiseksi rakentaa. Se ei ole selitys, että virkahenkilöitä on vaihtunut, koska teknisellä osastollakin on ylin pomo, jolla vastuu.

Visiitin asiakas

Pahimus ja muut, älä kerro muille! Älä soita (terveyskeskukseen) aamulla heti klo 8, eikä lounaan (11–13) aikoihin. Soittoon klo 10.40 vastattiin välittömästi.

Kiireetön

Joulumarkkinat Kaarina-talossa oli kyllä ihmetyksen aihe sikäli, kun siellä oli SDP:n ja Kaarinan terveyskeskuksen henkilökunta omissa pisteissään. Joulumarkkinat on tarkoitettu myyjäisiä ajatellen eikä vaalimainontaa tai terveyskeskuksen tiedotteita varten.

Mautonta

Kaarinan pääterveysasemalla on nykyään töykeätä ja palveluhalutonta henkilökuntaa. Olen puhunut tästä joidenkin asukkaiden kanssa, ja olemme yhtä mieltä siitä, että siellä on paljon parannettavaa toiminnassa. Omakannasta ei löydy tietoa tutkimuksista, eikä mistään saa tietää, miten toimia jatkossa sairauden hoidossa. Viesteihin ei vastata eikä niitä välitetä eteenpäin. Miksi näin?

Omilleen jätetty

Parhaat kiitokseni Kaarinan terveyskeskuksen henkilöstölle siitä ystävällisestä ja nopeasta avusta, jota sain juuri joulun alla kohdalleni osuneen ikävän tapaturman johdosta.

Esa Aittokallio

Nyt tiedän, missä iässä joulupukista iloitsee eniten. Se on 79-vuotiaana. Pienenä jännitti, pelotti ja inhotti, kun suku vaati laulamaan pukille, joka tivasi samaa kuin äiti ja isä koko vuoden: oletko ollut kiltti? Ilo puhkesi vasta, kun otus lähti ovesta. Äiti-vuosina hermoili, tuleeko pukki ajoissa ja tuleeko selvinpäin. Nyt mummona istun nuorten kodissa, pöytä on katettu, lapset täpinöissään… ovikello soi. Tutut jutut pukin kiireestä ja lasten kiltteydestä, minunkin kiltteyteni pukki varmisti ja antoi tukisukat. Suku pyysi: mummo, älä laula.

Porsaita äidin oomme kaikki