Ukrainalaiset viettivät joulujuhlaa Kaarinan SPR:n kalustevarastolla

0
Kaarinan SPR järjesti yhdessä ukrainalaisten kanssa joulujuhlan SPR:n varastolla Emännänkadulla. Juhlaa vietettiin Pyhän Nikolauksen päivänä 19.12. Päivä on ukrainalaisessa kulttuurissa tärkeä ja sinä päivänä lapset saavat yleensä lahjoja. Paikalla oli kaikkiaan noin 50 ihmistä, pääasiassa Kaarinassa asuvia ukrainalaisia. Illan aikana järjestettiin monenlaista ohjelmaa ja lapset lauloivat joululauluja.

Kaarinan SPR järjesti yhdessä ukrainalaisten kanssa joulujuhlan SPR:n varastolla Emännänkadulla. Juhlaa vietettiin Pyhän Nikolauksen päivänä 19.12. Päivä on ukrainalaisessa kulttuurissa tärkeä ja sinä päivänä lapset saavat yleensä lahjoja. Paikalla oli kaikkiaan noin 50 ihmistä, pääasiassa Kaarinassa asuvia ukrainalaisia. Illan aikana järjestettiin monenlaista ohjelmaa ja lapset lauloivat joululauluja.