Kaarinan Yrittäjät palkittiin vuoden paikallisyhdistyksenä: “Kaarinan Yrittäjiin halutaan kuulua”

0
- Palkinto lämmittää sydäntäni paljon. Olen todella onnellinen aktiivisesta ja sitoutuneesta tiimistä, jolla olemme kehittäneet toimintaamme viimeisen vuoden ajan, Kaarinan Yrittäjien puheenjohtaja Taija Kavalto iloitsee.

Varsinais-Suomen Yrittäjät on palkinnut Kaarinan Yrittäjät vuoden 2022 paikallisyhdistyksenä. Palkinto luovutettiin sunnuntaina 15.1.

Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo, että Kaarinan Yrittäjät on erinomainen esimerkki yrittäjäyhdistyksestä, joka on ottanut haltuun sekä paikallisen kuntavaikuttamistyön että jäsenten palvelemisen ja tukemisen. Kaarinan Yrittäjiin halutaan kuulua, hän kiteyttää.

– Kaarinan Yrittäjät järjestää jäsenilleen mielenkiintoisia tapahtumia ja tarjoaa hyvän paketin paikallisia jäsenetuja. Välittömät ja suorat yhteydet kaupungin virkamiehiin ja päättäjiin näkyvät Kaarinassa yrittäjämyönteisenä päätöksentekona ja asenteena, Munter sanoo tiedotteessa.

Palkinnon perusteluissa mainitaan myös paikallisyhdistyksen aktiivinen jäsenviestintä ja eri kohderyhmien huomioiminen. Yhdistys panostaa myös kiitettävästi jäsenhuoltoon ja -hankintaan. Vuoden paikallisyhdistys saa palkinnoksi 500 euroa toimintansa kehittämiseen.

Kaarinan Yrittäjien puheenjohtaja Taija Kavalto iloitsee tunnustuksesta. Hänen mukaansa yhdistys keskittyy tänä vuonna muun muassa laajentamaan yhteistyötä kunnan virkamiesten ja päättäjien kanssa sekä kehittämään kohderyhmäajattelua esimerkiksi tapahtumatuotannossa.

– Toivomme, että yrittäjien kynnys tulla mukaan madaltuu entisestään, kun järjestämme tapahtumia, jotka on kohdennettu esimerkiksi perheellisille, yksinyrittäjille ja nuorille, Kavalto kertoo.