Katri Kapanen perii aluevaltuustopaikan

0
Katri Kapanen. Arkistokuva.

Kaarinalainen Katri Kapanen (vas.) nousee varsinaiseksi jäseneksi Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuustoon. Kapanen jäi vuosi sitten järjestetyissä aluevaaleissa niukasti valtuustopaikasta ja on toiminut aluevaltuuston varajäsenenä.

Kapanen perii turkulaisen Vasemmistoliiton edustajan Jaakko Lindforsin paikan aluevaltuustossa. Lindfors joutuu jättämään luottamustehtävät, koska muuttaa työn perässä Helsinkiin. Asiasta kertoi ensimmäisenä Turun Sanomat.

Aluevaltuuston 79 valtuutetusta kuusi ovat Kaarinasta. Kapasen lisäksi aluevaltuustossa vaikuttavat kaarinalaiset Sanna Vauranoja (kok.), Niina Alho (sd.), Åsa Gustafsson (r.), Susanna Majasuo (kok.) ja Sofia Virta (vihr.).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän