Outo vierailija Kultanummessa keskellä yötä

0
Arkistokuva lukosta.

Kaarina-lehdelle soitti maanantaina lukija, joka oli havahtunut Kultanummessa Littoisissa outoon vierailijaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Asukas oli ollut nukkumassa iltayhdentoista aikaan, kun oli kuullut jonkun kokeilevan ulko-ovea.

Asukas oli avannut ikkunan ja kysynyt, millä asialla ollaan. Ulkona oli ollut silmälasipäinen mies huppu päässä ilman kenkiä. Mies oli istunut rappusilla, laittanut kengät takaisin ja selitellyt, että olikin väärä talo. Hän oli vaikuttanut humaltuneelta.

Kun asukas oli kysellyt naapuruston kokemuksia, myös kahdesta muussa kodista kerrottiin vastaavasta vieraasta. Asukas arveli, että mies oli riisunut kenkänsä hiipiäkseen sisään äänettömästi, ehkä varastaakseen jotain.

Kaarina-lehti kysyi oudosta yövierailijasta Lounais-Suomen poliisilta, mutta poliisilla ei ollut tietoa tästä vierailijasta tai mahdollisista varkauksista Kultanummessa.

Asukas halusi muistuttaa ovien lukitsemisen tärkeydestä ja kehotti pitämään ulkovalot päällä.