Pahimus: Hoida mut (lääkäri)

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Kaarinalaiset eivät olleet pysyä housuissaan, kun kuulivat, että kotikylän poika Benjamin on ehdolla Suomen euroviisuedustajaksi. Benkun UMK-biisi Hoida mut julkistettiin perjantaina ja siitä lähtien on arvuuteltu, mistähän kappale kertoo.

Pahimus ihmettelee, miksi kappaletta on moitittu sopimattomaksi – lauluhan kertoo terveyskeskuksen hoitojonoista. Benjamin kertoo viisun syntyneen reissussa pohjoiseen, missä lääkäriin on pitkä matka. Yleisön pyynnöstä Pahimus hieman paranteli ensimmäistä säkeistöä.

Et oo ekaa kertaa tääl,

etkä hoitoa saa vieläkään

Älä mee terkkariin

Oon halunnut iltaisin lääkäriin

enkä tahdo tyytyä enää kotihoito-ohjeisiin

Come to me, doctor.

Poskii punoittaa (varmaan kuume nousussa taas)

Tuu mua koittaa (hei lääkäri)

Toim. huom. Alkuperäisen version voi käydä kuuntelemassa UMK:n verkkosivuilta.