Pahimus: Laarin löydöt

0

Kaarina-lehteen on ilmaantunut kutkuttava palsta, Löytölaari. Siellä kuka tahansa voi ilmoitella kaikenlaista myyntiin tai ostettavaksi, Kaarinasta Somerolle.

Pahimus innostui, kun Löytölaarissa oli myynnissä koivukuitua. Pahimus olisi vihdoinkin saanut hyvän kuituyhteyden kotiin – energiansäästötalkoissa koivukuitu on varmasti parempi kuin valokuitu – mutta myyjä ei tuntunut tietävän tiedonsiirtonopeuksista. Sellusta puhui. Vai onko koivukuitu sitä kuitua, joka on hyväksi vatsalle?

Toinen vaihtoehto oli lasikuitu, jota oli myynnissä veneen ja trailerinkin kanssa. Sekään ei tärpännyt. Pahimus epäili veneellä ja trailerilla kulkevaa nettiyhteyttä ihan liian hitaaksi.

Monesta Löytölaarin vempeleestä Pahimuksella ei ole hajuakaan, mitä ne ovat, niin kuin heinänpöyhimestä, ketjuharavasta ja joustopiikkiäkeestä. Heinänpöyhintä varmaan käytetään parturiliikkeissä suomalaisten miesten kuontaloille, ketjuharavalla etsitään karvalankamatosta sinne pudonnutta kaulaketjua ja joustopiikkiäkeellä lienee tekemistä hintapiikkien joustamisten kanssa.

Moni on muuten ilmoitellut myyvänsä mönkijöitä. Myyvätkö ihmiset tosiaan ryömiviä vauvoja tällaisilla palstoilla?

Vanhoja kavereitakin on etsitty Löytölaarissa. Joku halusi löytää Massey Fergusonin, joku toinen David Brownin ja kolmas Porin Matin.