Tyrskähdetty: Kartanontien valot eivät valaise ja sote-henkilöstön ruuan hinta kaksinkertaistui

0

Kartanontien katulamput herättivät ihmetystä uudenvuodenaaton kävelyllä: valot ovat päällä mutta ei niiden avulla mitään tai ketään näe pimeän tultua.

Säästöäkö

Terveyskeskuksen henkilöstön ruokailu ulkoistettiin soten mukana ja hinta nostettiin 5,4 eurosta 10 euroon. Näinkö pidetään huolta työntekijöistä? Tähän loppui ruokalassa syöminen. Rupeaa olemaan töissä käyminen liian kallista. Tsemppiä eväiden tekoon!

Työttömyyttä harkitseva sotelainen

Ilotulitus. Ilo vaiko kärsimys? Eikö Kaarinassakin olisi syytä jo lopettaa tuo vuosittainen rahan räiskyttely taivaan tuuliin? Monessa sivistyneessä kaupungissa iloitsevat vuodenvaihdetta valoilla eivätkä näin häiritse luontoa – vähemmän roskaavaakin on!

Hiljaisuus on kultaa

Olipa hienot valot Kaarina-talolla uudenvuodenaattona!

Vättilän asukas

Herrasniitystä ja Auvaisten länsiosan laajennusalueelta puuttuvat kokonaan yleiset kadunvarsiroskikset.

Koiramies

Lapsiperheköyhyys on jokaisen poliitikon vaaliteema. Mihin lapsiperheköyhyys hiipuu, kun lapsi kasvaa teiniksi ja niukinnaukin täysikäiseksi? Kesä täyttää kymmenet festarit, satoja euroja palaa tarjoiluineen. Terassit täyttyvät nuorista, on varaa syödä ja juoda ja jatkot päälle. Kaukomatkojen lennot ja laskettelulomat ovat nuoren arkea. En yleistä mutta ei pidä yleistää puhumalla lapsiperheköyhyydestä, jos se on vaaliteema tai usean yhdistyksen käyttämä kerjuumetodi.

Oma lehmä ojassa