Tyrskähdetty: Mopoautosta heiteltiin munia ja miten pääsee vanhusneuvostoon

0

Varokaa tummaa mopoautoa, josta heitellään kananmunia ihmisten päälle. Lapseni seisoi maanantai-iltana Hovirinnantien ja Kartanontien kulman bussipysäkillä ja joutui kananmunia heittelevien tyttöjen maalitauluksi. Auton tuntomerkit ovat tiedossa ja asiasta on ilmoitettu poliisille. Lapseni on vasta alkanut opetella liikkumaan bussilla yksikseen kavereiden luo – sitten tapahtuu tällaista.

Järjenköyhyyttä

Joo, kyllä jytisi. 16.1 klo 00:47, kolme kertaa salamoi komeasti ja heti perään jyrisi, eli läheltä meni. Ilmatieteen laitoksen tutka rekisteröi salaman (t) Kuusistoon, maston lähelle. Samalla vettä/räntää tuli vaakatasossa hetkisen. Ulkona oli +3,3°C.

Nattuggla – Yöpöllö

En tiennytkään, että Kaarinassa toimii vanhus- ja veteraanineuvosto. Minäkin haluaisin mukaan, miten siihen pääsee? Entä muihin vastaaviin?

Pirteä ja joutilas eläkeläinen

Vastaus Tyrskähdykseen: Kaarinan kaupunginhallitus asettaa vanhus- ja veteraanineuvoston. Neuvoston puheenjohtajisto on kuntavaaleissa valittuja luottamushenkilöitä. Muuksi neuvoston kokoonpanoksi pyydetään jokaista Kaarinassa toimivaa rekisteröityä eläkeläisjärjestöä sekä Kaarinan-Piikkiön Sotaveteraanit ry:tä nimeämään jäsenet. Neuvoston jäsenet ovat siis pääasiassa aktiivisia eläkeläisyhdistysten toimijoita. Neuvostoon saa vapaasti olla yhteydessä, mikäli haluaa vaikuttaa ikäihmisten asumiseen ja hyvinvointiin Kaarinassa.

Hanna Inkeroinen, Kaarinan hyvinvointikoordinaattori