Tyrskähdetty: Tarvitaanko vanhusneuvostoa ja huoltoyhtiön vaihdos harmittaa

0

Haluan kiittää Kososen perheen huoltoyhtiötä, joka hoiti vuosia mallikkaasti Kaarinan vuokratalojen piha-alueita Koristossa. Terveiset Mainingille, ettei mennyt huoltoyhtiön vaihto putkeen. Pihat ovat nyt kuin perunapeltoa! Edes roskiksen kansia ei saada siivottua lumesta, huonokuntoiset asukkaat käyvät niitä itse puhdistamassa. Vuokra nousi vuoden alusta 40 euroa per talous: olisi suonut, että palvelut olisivat pysyneet edes ennallaan. 

Koriston puistorivin asukas

Kyseenalaistan vanhus- ja veteraanineuvoston tarpeellisuuden. Vúonna 2022 kokouksia ollut 6 ja niissä käsitelty vain 33 pykälää. Jäseniä on 12, joille vuoden aikana maksettu kokouspalkkioita noin 6000 euroa. Mitä tällä rahalla on saatu aikaan?

Kahvikerhon kokousko?

Jo on aikoihin eletty, kun sunnuntain ja maanantaisen välisenä yönä ukkosti ja salamoi. Muistaako kukaan sellaista tapahtuneen tammikuussa?

Jopas jotain