Tyrskähdykset: Miksi Turun ladut ovat kunnossa mutta Kaarinan eivät ja kiitos terveyskeskuksen laboratoriolle

0

Kävin maanantaina hiihtämässä Kaarinan keskusurheilupuiston maastossa. Ihmettelen, kun latua ei oltu saatu ajettua Kaarinan puolelta. Turun puolella ladut olivat hienossa kunnossa. Joka talvi on sama juttu.

Vanha hiihtäjä

Kaarinassa jaettavan ruoka-avun perusteita pitäis muuttaa. Nyt sitä ruokaa saa hakea jokainen, joka vaan menee paikalle. Mitään ei kysytä, että tarvitseeko ko. henkilö oikeasti sitä ruokaa vai ei. Jokin todistus esim., että ruuat ei menis vääriin suihin..

Kiukkuinen henkilö

Terveyskeskusta yleisesti aina moititaan, nyt pitää antaa suuret kiitokset laboratorion toiminnasta. Menin ilman ajanvarausta ja pääsin välittömästi näytteenottoon. Muutenkaan minulla ei ole moittimista terveyskeskuksen toiminnasta. Jos on tarvis, asiat hoituu.

Tyytyväinen

Kaarinan liikenneympyröissä on nyt muutaman kerran auto yrittänyt tulla kylkeen. Tultiinkohan ympyrään talvikelissä liian kovalla nopeudella vai eivätkö ihmiset tiedä, että liikenneympyrässä ajavaa pitää väistää?

Säikähtänyt