Kodinlaittajan kauppa Jula avaa myymälän Krossiin

0
Jula markkinoi itseään tee-se-itse -ihmisten tavaratalona.Kuvituskuva Mikael Rydenfelt/TS.

Ruotsalainen kodinlaittoon erikoistunut liikeketju Jula avaa myymälän Kaarinaan. Ketjun ensimmäinen tavaratalo Suomessa avattiin marraskuussa Vaasaan ja toinen tavaratalo avautuu Raisiossa maaliskuussa. Kaarinan Krossiin tuleva tavaratalo avataan ensi syksynä.

Julan Kaarinan tavaratalon pinta-ala tulee olemaan 2 700 neliömetriä ja sen valikoimassa on noin 15 000 tuotetta. Tavaratalo luo noin 20 uutta työpaikkaa, ja uusien työntekijöiden rekrytointi alkaa pian.

– Olemme iloisia voidessamme avata uusia tavarataloja, jotka luovat työpaikkoja ja vahvistavat paikallista kauppaa. Jula on tässä tärkeässä roolissa. Krossikeskus on laaja liikealue, joka tulee kehittymään entisestään tavaratalomme myötä, ja olen varma, että meidät otetaan Kaarinassa hyvin vastaan, Jula Suomen maajohtaja Jaakko Soini sanoo tiedotteessa.

Jula on ruotsalainen kodinfiksaajaketju, joka tarjoaa ”tee-se-itse” ihmisille laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Vuonna 1979 perustetun perheyrityksen liikevaihto on noin miljardi euroa, ja sillä on tällä hetkellä tavaratalojaRuotsissa, Norjassa, Puolassa, Suomessa sekä verkkokauppa Itävallassa.

Julan tavoitteena on tulla valtakunnalliseksi toimijaksi ja avata Suomeen lisää tavarataloja tulevina vuosina.

– Jula näkee suurta potentiaalia Suomen markkinoilla, ja nykyisestä taloustilanteesta huolimatta emme aio hidastaa laajentumisvauhtia, toteaa Soini.