Laavuretkelle, pilkille tai avaruuteen - Kaarina-lehti kokosi menovinkkejä talvilomalaisille

1
1.-luokkalainen Armi (edessä) ja 3.-luokkalainen Ronja viettivät hiihtolomapäivää isänsä Rami Lammin kanssa pulkkamäessä Kaarinan uimahallin takana. Tyttöjen lomasuunnitelmiin kuuluivat myös uiminen ja Myllyn Pyjamabileet. - Parasta lomalla on se, kun ei tarvitse tehdä läksyjä, Ronja totesi.

 

Ke 22.2.

Hippo-luistelukoulu jatkuu vielä keskiviikkona kello 11–11.40 Kaarinan jäähallilla. Luistelukoulu on maksullinen. Ilmoittautumislinkki löytyy Kaarinan kaupungin verkkosivuilta tapahtumat-kohdasta ja Facebookista Kaari Taitoluistelijat -ryhmästä.

Kaarinan uimahallissa pääsee tasapainoilemaan Wibit-temppuradalla keskiviikkona kello 12–18. Rata soveltuu kaiken ikäisille uimareille. Uimahallilta saa lainata kelluntaliivejä.

Kavalton tila avaa savusaunojensa ovet kaikille kaarinalaisille hiihtoloman pop up -tapahtumassa kello 15–20. Maksullisessa tapahtumassa on mahdollisuus pulahtaa myös avantoon tai testata vaijeriliukua.

To 23.2.

Elokuvanäytös Asterix ja Obelix Lohikäärmeen valtakunnassa kello 12 alkaen Kino Piispanristillä. Kaarinan kaupungin nuorisopalvelujen tarjoamaan elokuvanäytökseen pääsee normaalia edullisemmin lippuhinnoin. Näytöksen ikäraja on 7 vuotta, alle 9-vuotiaat vain aikuisen seurassa. Näytökseen ilmoittauduttava etukäteen. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät Kaarinan kaupungin nettisivuilta tapahtumat-osiosta.

MC Kajon rap-työpaja kello 17.30–20.30 Kaarinan nuorisoteatterin tiloissa (Viipurintie 118). Illan aikana MC Kajo paitsi esiintyy myös tutustuttaa osallistujat räppäämisen perusteisiin. Tapahtuma sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille räppäreille. Vapaa pääsy. Tapahtuma on osa Runo-Kaarina-festivaalia.

Pe 24.2.

Observatoriokierros kello 15 Avaruuspuisto Väisälässä. Kierroksella tutustutaan Tuorlan observatorion historiaan ja käydään tähtitornissa ja kalliotunnelissa. Kierros on maksullinen.

La 25.2.

Lorutuokio kello 14–14.30 koko perheelle Kaarina-salissa. Lorutuokiossa leikitään sanoilla, liikutaan ja annetaan mielikuvitukselle tilaa. Loruloikan jälkeen voi painaa itselleen runopinssin tai vierailla Inspire me -elämyshuoneessa. Vapaa pääsy. Tapahtuma on osa Runo-Kaarina -festivaalia.

Su 26.2.

Tuorlan laavulla järjestetään koko perheen ulkoilutapahtuma kello 10–12. Laavun läheisyydestä löytyy eri pituisia metsäreittejä, joita voi kiertää ennen tai jälkeen laavulla käynnin. Laavulla on mahdollisuus ostaa muurinpohjalettuja. Mukaan kannattaa napata myös omia eväitä ja juotavaa ulkona nautittavaksi. Laavuretken järjestää MLL Kaarinan paikallisyhdistys.

Littoisten rannassa järjestetään kello 11–13 koko perheen ohjattu pilkkitapahtuma. Mukaan mahtuu 10-12 perhettä. Tapahtumassa on lainavälineitä, mutta myös omat kalastusvälineet saa ottaa mukaan. Tarjolla osallistujille lämmintä mehua ja pientä purtavaa. Maksuttoman tapahtuman järjestävät MLL Littoinen ja Länsi-Suomen kalatalouskeskus. Ilmoittautumiset ennakkoon littoisten.yhdistys@mll.fi.

Koonnut: Heinimaija Hirvonen

1 KOMMENTTI

  1. Raadelman rannassa oleva talvirieha olisi tässä listassa ihan paikallaan. Lauantaina klo 12-14. Lapsille veloituksetta alpakoita, ponikelkkailua ja hoijakka.

Kommenttien lisääminen on estetty.