Kaarinan lukiossa kannettiin tavarat sisään ja abit ulos

0
Penkkarilakanoita tehdessä on ollut ylioppilaskirjoitukset mielessä.

Torstaipäivä oli Kaarinan lukiossa monella tapaa ikimuistoinen: lukiossa nautittiin paitsi penkkareista, myös viiden kuukauden evakkoretken päättymisestä. Kaarinan lukion tiloissa kesällä sattunut vesivahinko on vihdoin korjattu ja opiskelijat sekä henkilökunta pääsivät palamaan takaisin tuttuihin tiloihin Kaarinaan. Viimeisiä kalusteita kannettiin sisään ja abeja ulos.

Lukion rehtori Kimmo Laitinen arveli, että poikkeukselliset tapahtumat ovat hitsanneet opiskelijoita entistä tiiviimmin yhteen ja se näkyi myös penkkaripäivän tunnelmissa. Kun abeilta kysyi, mitä he jäävät eniten kaipaamaan Kaarinan lukiossa, lähes jokainen mainitsi kaverit ja opettajat.

– Tämä on pieni, kodikas lukio, ja opettajat ovat sikaläheisiä oppilaiden kanssa. Täällä on oikeasti hyvä henki, Saara Tohka hehkutti.

Tohka oli pukeutunut penkkaripäivän kunniaksi Waluigiksi, joka lienee tuttu ainakin Super Mariota pelanneille. Puku oli itse tehty.

– Kaksi edellistä päivää on mennyt ommellessa, hän tunnusti.

Kaarinan lukion abit kurvasivat puoliltapäivin kohti Turkua kolmellla kuorma-autolla. Penkkarilakanoissa kuittailtiin muun muassa vesivahingolle. Googlehaku: Miten nukkua 8 tuntia 4 tunnissa, Alkon aukioloajat, Tulvan aiheuttajan nimi ja osoite.

Lisää abien mietteitä ensi viikon Kaarina-lehdessä .