Mistä tuleva hallitus ei saisi ainakaan säästää? Vastaa Kaarina-lehden kyselyyn!

2
Vastaa Kaarina-lehden kyselyssä, mistä tulevan hallituksen ei pitäisi ainakaan leikata.

Yksi kevään eduskuntavaalien kiistellyimmistä kysymyksistä on se, mistä tulevalla hallituskaudella säästetään ja miten paljon. Selvää on, että jollakin aikavälillä julkinen talous on saatava tasapainoon. Mitä mieltä sinä olet, voisiko terveyspalvelut järjestää nykyistä edullisemmin, käytetäänkö maanpuolustukseen liikaa rahaa tai pitäisikö ympäristötavoitteista tinkiä, jos se edistää taloutta? Entä mistä ei saa missään nimessä leikata?

Vastaa Kaarina-lehden kyselyyn alla ja kerro mielipiteesi. Kyselyyn voi vastata nimettömänä.

2 KOMMENTIT

  1. Piti oikein googlettaa Vapauden liitto, en edes tiennyt sellaisen olemassaolosta – enkä ole näköjään mitään menettänyt. Eikä taida Kristallipuoluekaan maata pelastaa, kuten ei Sinimusta Liikekään. Piraattipuolueella oli sentään yksi kannatettava ajatus: holhousyhteiskunnan vastustus – ei siksi että valtio puuttuisi, vaan siihen että valtio hyysää. Eikä VKK:llakaan taida ihan kaikki kotona olla.

    Vanhemmiten tulee skeptisemmäksi ja kun on käynyt läpi (äänestämässä) kaikki suurimmat puolueet ja osan pienimmistäkin, tietää jo että vaalipuheet ovat vain sanoja toisensa jälkeen. Sellaista puoluetta ei olekaan joka ajattelisi pyyteettömästi kansalaisia. On vain puolue ja sen menestys. Sillä ei ole mitään merkitystä tuleeko hallituksesta vasemmisto- tai oikeistovetoinen.
    Kaikki vetävät kotiinpäin, puolueen ja sen ministeri(e)n.

    Ps. Teidän listastanne puuttuu Eläinoikeuspuolue, EOP. Voisin jopa äänestää…

Kommenttien lisääminen on estetty.