Muistutatteko sinä ja lemmikki toisianne? Lähetä kuva Kaarina-lehdelle ja osallistu kisaan!

0
Lulu-kissa ja Kaarina-lehden toimittaja Maria Kesti. Kumpikin näyttää yleensä harakanpesältä. "Lulu tuli meille vähän vahingossa Abu Dhabista. Sen alkuperäisessä kodissa tultiin sille allergiseksi, ja se lensi Suomeen omistajansa sukulaisen luo, jossa sille alettiin etsiä uutta kotia. Meille Lulu päätyi hoitoon ihan vain väliaikaisesti, kun tarvetta oli. Ensin se oli meillä viikon. Sitten se oli toisen. Sitten se jäi kolmanneksi. Lopulta se kuuluikin kalustoon. Lulu on hellyttävä sylikissa, joka ei tajua mistään mitään mutta kehrää aina varmuuden vuoksi."

Moni lemmikki ja omistaja alkavat näyttää toisiltaan. Onko sinulle sattunut tallentumaan kameralle kuva, jossa sinä tai joku muu läheisesi on saman oloinen kuin perheen koira, kissa, marsu, käärme, poni tai mikä eläin kotona sitten sattuu olemaankaan?

Lähetä kuva Kaarina-lehdelle julkaistavaksi ja osallistu samalla kisaan. Paras kuva voittaa 30 euron lahjakortin Mustiin ja Mirriin.

Kerro samalla hiukan lemmikistäsi. Miten muistutatte toisianne? Mikä on ihaninta ja kamalinta lemmikissäsi?

Toimi näin

Lähetä valokuva jpg-muodossa osoitteeseen toimitus@kaarina-lehti.fi.

Sopiva kuvan koko on 1–2 megaa. Kännykällä otetut kuvat käyvät hyvin, kunhan ne eivät ole pakkautuneet liian pieniksi esimerkiksi siksi, että ne on lähetetty WhatsApin, Messengerin tai vastaavan kautta.

Lähetä mukana tiedot kuvasta: Keitä kuvassa on? Millainen tarina lemmikilläsi on? Varmistathan, että kuvan julkaisu lehdessä sopii niille henkilöille, joita kuvassa näkyy.

Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä saako nimesi julkaista lehdessä.

Valokuvia voi lähettää Kaarina-lehdelle 24.2. saakka. Voittaja julkistetaan 1.3.

Kaarina-lehden toimitus valitsee voittajan.