Pahimus: Hiihtolomasää

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Kaarina peittyi viikonloppuna paksuun lumivaippaan. Moni on ihmetellyt, miten lumi satoi kuin taikaiskusta hiihtolomaviikon alkaessa.

Pahimuksen tietoon tulleiden varmistamattomien lähteiden mukaan lumisade oli järjestetty juttu. Kaupunginjohtaja Harri Virta , joka muuten on urheilumiehiä, käytti suhteitaan ja otti yhteyttä MTV3:sen meteorologeihin.

– No se on Harri tässä moi, Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta , muistatte varmaan? Kaarinassa on alkamassa hiihtoloma, ja aika huono loma onkin, jos lapset eivät pääse hiihtämään ja luistelemaan. Mitäs me voitais asialle tehdä?

– Kuule Harri, me vaan ennustetaan täällä säätä, mutta kiinalaiset osaavat kuulemma kylvää sadepilviä. Ota sinne yhteys, Kaarinallahan oli budjetissa sitä ylijäämääkin.

Myöhemmin maanantaina.

– Tätä lunta tuli kuulkaa nyt ihan liikaa! Kiinalaisille sellaisia terveisiä, että kylväkää niitä pilviä seuraavaan kerran hillitymmin, eikä niin montaa pilveä Voivalaan ja Piispanristiin. Palautteiden perusteella siellä auraajat eivät pysy millään perässä. Lumisateen voisi myös suunnata niin, ettei se sada suoraan kauluksesta sisään eikä ainakaan saksofoniin. Sellainen on todella epämukavaa! Ei muuta, heippa! (Testataan seuraavalla kerralla lumitanssia, se voisi toimia paremmin.)