Pahimus: Toriremontti

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Kaarinan uuden torin rakennustyöt alkoivat pienentämällä autoilijoiden käytössä ollutta hiekkaparkkipaikkaa. Tämä ensimmäinen työvaihe kestää kaupungin arvion mukaan kevääseen saakka ja sen tavoitteena on opettaa ihmisiä välttämään tulemasta keskustaan autolla.

Jos mietitte, miksi Piikkiössä laskettiin äskettäin nopeusrajoituksia 30 kilometriin tunnissa, se johtuu vain siitä, että kaarinalaisilla olisi paremmat mahdollisuudet löytää aamulla tyhjä parkkiruutu.

Varsinaisesti uutta toria päästään rakentamaan ensi syksynä tai ehkä vasta ensi vuonna. Rakennustöiden aloittaminen saattaa viivästyä, sillä kaupungilla ei ole vielä selvää käsitystä, mitä uudelle torille on tulossa. Pahimus toivoo, että torille saataisiin ainakin opasteet, jotta paikalle voisi silloin tällöin eksyä jokunen myyjä.

Kaarinalaiset jännittävät tällä hetkellä kovasti, ehtiikö uusi tori valmistua ennen kuin viimejouluinen joulukuusi on saatu haettua torilta pois. Veikkaukset voi lähettää suoraan Pahimukselle.