Tyrskähdetty: Hankkikaa heijastin ja Kaarinassa tarvitaan autoa

0

Pelottavaa! Kaarinan jalankulkijat ylittävät (jos ehtivät) suojatien ja suojattomankin täysin piittaamattomina ajankohdasta. Autoilijana ei läheskään aina näe täyspimeätä kulkijaa. Hankkikaa valo tai ainakin heijastin! Henkenne arvo on yli 5 euroa?

Osuma pyöräilijään

Vai tarvitaan lumetettuja latuja varten Kaarinaan 250 000 euroa. Onko hinta-arvio taas tehty Kaarinan mallilla? Kuntalaisille riittäisi vähempikin. Ei kaikkea tarvitse tehdä niin kalliisti ja viimeisen päälle.

Voisiko lumetuksen vuokrata?

Hyviä ideoita, mutta… En ole lapsivastainen, mutta mielestäni kaupan käytävät eivät ole kaikkein sopivimpia lasten (tai muidenkaan) leikkipaikoiksi.

Akillesjänne kipeänä pitkään

Viime Kaarina-lehdessä Risto Koli kirjoitti mielipiteen Littoisten bussiongelmista. Olen Kolin kanssa täysin samaa mieltä! Kaarinan keskustassa ja Uudenmaantien varressa asuvat pääsevät Turkuun hetkessä, mutta jos asuu muualla Kaarinassa, on pakko omistaa auto. Mitä virkaa silloin on Kaarinan hienoilla ilmastosuunnitelmilla?

Autoilevien ilmastokaupunki