Tyrskähdetty: Miksi terveyskeskusten välillä on suhattava A4:n kanssa?

0

Voiko Kaarinan ohjeistusta terveyskeskuksen vaihtamisesta päivittää tähän päivään? Nykyinen ohje kehottaa suhaamaan yhden A4:n kanssa sekä nykyiseen että tulevaan terveyskeskukseen. Liedossa tätä ohjetta ihmeteltiin, kun vaihdoin sieltä pois.

Ohjeistukset kuntoon

Kaarinan kaupungin työntekijöitä kiusataan vuosia esimiehen toimesta, eivätkä monet valitukset ylemmäs ole auttaneet. Monet ovat luopuneet vakipaikasta, rakastamastaan työstä, tämän vuoksi.

Vihainen ja pettynyt

Kaarinan keskuspuiston uudet kuntoportaat ovat mielestäni tarkoituksenmukaiset ja hyvin tehdyt. Portaiden kaiteiden monista puuosista saa kyllä jokainen tarvittaessa tukea riittävästi. Kiitoksia Kaarinan asianosaisille uusista kuntoportaista.

Pertti Kuusisto

Kaarinan uusia kuntoportaita arvosteelle suosittelisin näköhuoltoa tai ainakin ohuempia kintaita. Portaat ovat mainiot. Tietysti hissi ja kahvilat tasanteilla olisivat satunnaiselle kulkijalle mieleen. Kuntoportaat on tarkoitettu kunnon ylläpitämiseen ja testaamiseen.

Nainen ja mies 83 v.