Benjamin Peltosen haaveet keikkakutsusta kuultiin: esiintyy Saaristo-festareilla

0
Benjamin haikaili keikkakutsun perään helmikuussa Kaarina-lehden haastattelussa. Kuva Juhani Lassila / Yle.

Saaristo-festivaali tiedotti tiistaina täydentäneensä kesän artistikattaustaan. Lavalla nähdään aiemmin ilmoitettujen esiintyjien lisäksi Maustetytöt ja kaarinalainen Benjamin , joka kilpaili tänä keväänä Suomen euroviisuedustajan paikasta.

Benjamin kertoi helmikuussa Kaarina-lehdessä haaveilevansa, että pääsisi esiintymään kotikaupunkinsa festareille ja mainitsi haastattelussa Hovirinnan rannan yhdeksi lempipaikoistaan Kaarinassa.

– Olisi hienoa päästä joskus esiintymään festareille omaan kotikaupunkiin. Esiinnyn ensi kesänä Ruisrockissa ja RMJ:ssä, mutta Kaarinasta ei ole vielä tullut keikkakutsua. Itse asiassa taidankin laittaa saman tien keikkamyyjälle viestiä, Benjamin lupasi haastattelussa.

Saaristo Openissa nähdään ensimmäistä kertaa myös kansainvälisiä huippuartisteja, kuten Robin Schulz (DE), John Newman (UK), Icona Pop (SE), sekä Jubël (SE). Lisäksi tapahtumassa esiintyy virolainen rap-artisti nublu.

Kaksipäiväinen Saaristo järjestetään 9.-10. kesäkuuta Hovirinnan rannassa.