Haluatko Turku Rock Academyyn? Lähde Kaarinan nuorten musiikintekijöiden kisaan

0
Mark Bertényi opasti viime vuoden puolella Nikolai Harjulehdolle oikeaoppista rockasentoa Turku Rock Adaemyssa. – Nykynuoret ovat häkellyttävän hyviä soittamaan. Oman instrumentin hallinta on mieletöntä, kehui Bertényi.

Kaarinan nuorisopalvelut järjestää tänä keväänä bändikatselmuksen, tai tarkemmin sanottuna kilpailun kaikille nuorille musiikintekijöille. Genre voi olla ihan mitä tahansa, konemusiikista ja räpistä stemmoissa laulamiseen.

Ilmoittautua voi maaliskuun loppuun mennessä lähettämällä kaupungin nuorisotyöntekijä Venla Kuituselle musanäytteen. Huhtikuussa pidettäviin semifinaaleihin pääsee kuusi esiintyjää, joista toukokuussa järjestettävään finaaliin valitaan kolme.

Kisan voittajalle on luvassa keikkaa Kaarinan alueella sekä osallistuminen osaan Turku Rock Academyn tapahtumista. Lisäksi voittaja saa tehdä äänitteen yhteistyössä Rock Academyn kanssa ensi syksynä.

Jotta kisaan voi osallistua, nuoren musiikintekijän on oltava Kaarinasta tai Kaarinan naapurikunnista. Jos kokoonpanossa on useita henkilöitä, yli puolen on oltava tältä alueelta ja iältään 15–25-vuotiaita.

Musanäytteen toteutustapa on vapaavalintainen. Se voi olla äänite tai vaikkapa kännykkäkameralla otettu video.

Jokainen semifinaaliin päässyt saa palautetta alan ammattilaisilta.

Ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä lähettämällä musanäyte osoitteeseen venla.kuitunen@kaarina.fi. Semifinaali pidetään Vaparissa 29.4. ja finaali 6.5.