Kaarina palkkaa lastenhoitajia ja opettajia näiden tietämättä, minne

0
Uudet työntekijät siirtyvät myöhemmin esimerkiksi Kuovinkadun päiväkodin seuraajaan, kun se valmistuu. Arkistokuva purkulistalle joutuneet Kuovinkadun päiväkotirakennuksesta.

Kaarinaan palkataan tänä vuonna uusia varhaiskasvatuksen työntekijöitä sekä opettajia. Heistä kenellekään ei ole luvassa pestiä tietystä päiväkodista tai koulusta, vaan työskentelypaikka vaihtuu myöhemmin.

Piispanristille, Piispanlähteen koulun yhteyteen valmistuu elokuussa päivähoidon tilapäistilat neljälle uudelle lapsiryhmälle. Väliaikaiseen päiväkotiin tarvitaan kahdeksan uutta varhaiskasvatuksen opettajan vakanssia sekä viisi uutta lastenhoitajan vakanssia. Työpaikoista on tulossa vakinaiset, sillä työntekijät siirtyvät myöhemmin Valkeavuoren ja Kuovinkadun uusiin päiväkoteihin, jahka uudisrakennukset valmistuvat.

Lisäksi Kaarinaan palkataan viisi päätoimista tuntiopettajaa peruskouluun. Heidän ensisijaisena tehtävänään on toimia sijaisina, kun vakituiset opettajat ovat esimerkiksi sairaina.

Uusille vakansseille oli jo varattu määrärahat kaupungin tämän vuoden talousarvioon, joskin ne olivat unohtuneet talousarviokirjan vakanssiluettelosta. Työt alkavat kesän lopussa.