Kaksoisraiteesta pidetään Kaarinassa yleisötilaisuus maaliskuussa

0
Kaksoisraiteen reitti.

Turun tunnin junan kokonaisuuteen kuuluvan Hajalan ja Kupittaan välisen kaksoisraiteen suunnittelu on edennyt. Ensimmäiset asukastilaisuudet järjestetään Paimiossa kaupungintalolla 7.3. ja Kaarinassa Hovirinnan koululla 14.3.

Tilaisuudet on suunnattu ratalinjan läheisyydessä oleville maanomistajille, asukkaille, yrityksille ja yhteisöille, mutta niihin ovat tervetulleita kaikki hankkeesta ja suunnittelusta kiinnostuneet.

Kaarinassa järjestettävä tilaisuus käsittelee ratasuunnitelmaa Nunna-Kupittaa, jonka suunnittelualue jatkuu Verkakaaresta Kupittaalle. Paimion tilaisuudessa käsitellään ratasuunnitelmaa Hajala-Nunna, jonka suunnittelualue rajautuu Salon Hajalasta Kaarinassa sijaitsevan Verkakaaren kohdille. Toisin sanoen piikkiöläisten kannattaa suunnata Paimion tilaisuuteen.

Tilaisuuksissa on mahdollista tutustua suunnitelmakarttoihin ja antaa palautetta alustavista suunnitteluratkaisuista. Paikalla on Turun Tunnin Juna Oy:n projektijohtaja, suunnitteluryhmän projektipäällikkö ja asiantuntijoita.

Paimion tilaisuus järjestetään tiistaina 7.3. klo 17.00–19.00 kaupungintalon Paimiosalissa. Kaarinan tilaisuus pidetään seuraavana tiistaina 14.3. klo 17.00–19.00 Hovirannan koulutalolla.

Lisätietoa Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelusta voit lukea täältä. Palautetta voit antaa tai kysymyksiä suunnittelusta voi esittää karttapalautejärjestelmässä.