Mielipide: Omaishoitajat eivät enää pääse maksutta uimaan

0

Omaisyhteistyön kehittäminen ei saisi horjua eikä omaishoitaja väsyä. Pystytäänkö katsomaan kauemmaksi?

Omaishoitajien etuisuus päästä Kaarinan uimahalliin ilmaiseksi on suonut heille arvokkaan hengähdystauon raskaasta työstä, jota he ovat toteuttaneet ehdoitta omille omaisilleen, joita he ovat hoitaneet 24/7 pyyteettömästi. Tämä pieni lepotauko ja eurojen säästö on heille iso asia, mutta kaupungille pieni menoerä, kun ajatellaan, mitä kaupunki hyötyy omaishoitajien uurastuksesta säästämällä esimerkiksi laitospaikkojen tarvetta.

Omaishoitajan oman terveyden ja jaksamisen turvaamiseksi on suotavaa, että he saavat omaa kehoaan hoidettua aktiivisella uimakäynneillä, omassa rauhassa ja murehtimatta hoidettavan selviytymisestä kotona sillä aikaa. Tämä tuo henkistä ja fyysistä vahvuutta hoitajalle. Ei kai ole kadonnut se Kaarinan mainostama tavoite huolehtia Varhan jälkeenkin kaarinalaisten omaishoitajien hyvinvoinnista ja jaksamisesta?

Tuula Törnblom

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän