Pahimus: Hyppynaru komerossa

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Palkkalaskelmat kannattaa tutkia epäluuloisesti läpi, sillä tällä hetkellä on epäselvyyttä siinä, kestääkö tunti 45, 60 vai 78–86 minuuttia. Tunnin junan nimeähän ei haluttu vaihtaa Puolentoista tunnin junaksi, vaan helpompana pidettiin sen muuttamista, kauanko tunti kestää. Opettajat voivat sitten opettaa koulussa, että tunnin junan tuntiin mahtuu kaksi oppituntia.

Kaarinassa on onneksi totuttu siihen, että asioita kutsutaan eri nimillä kuin mitä ne oikeasti ovat. Valkeavuoren koulukampuksella tai sen lähellä ei ole koskaan ollut valkeaa vuorta eikä Piispanlähteen koululla piispan lähdettä. Rauhalinnassa tai Toivonlinnassa ei ole ollut linnaa. Kaarinan virastotalosta kukaan ei tiedä, mikä Kaarinan virastotaloista se on. Hovirinnan Rantapuisto ei ole rannalla, Kaarinan kirkko on käytännössä seurakuntakeskus, Littoisten työväen Urheilijoissa on porvareita ja Kaarinan Pojissa on joukkuekaupalla tyttöjalkapalloilijoita. Kirkkoherratkin Kaarinassa ja Piikkiössä olivat jokin aika sitten todellisuudessa rouvia, Kaarinan vaakunassa ei ole Kaarinaa ja Kaarinalle nimensä antanut kirkko sijaitsee Turussa.

Varaudumme siis tulevissa hankkeissa siihen, että Hovirinnan saunaravintola onkin oikeasti ulkohuussi nakkikioskilla, Paraistenväylä vie Kemiönsaarelle, uusi Kaarinan tori on skeittiramppi, Krossin paloasemasta tulee vesipuisto ja terveyskeskuksen esteetön kuntosali on hyppynaru komerossa. Eiköhän Tunnin junakin ole lopulta kahden tunnin bussi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän